Rólunk

A Babilon Informatika Rendszerház a Babilon cégcsoporthoz tartozó közvetlen partnereivel közösen a magyarországi vállalkozások minden informatikai igényét kielégítő IT-szolgáltatóvá vált 1998-as alapítása óta.

Ügyfeleink nálunk egy helyen megtalálnak mindent, ami egy fejlett, modern vállalkozás informatikai hátteréhez szükséges. Felépítjük, karbantartjuk és folyamatosan fejlesztjük azokat az IT-rendszereket, amelyek ma már számos hazai vállalkozásnak segítenek hatékonyan működni és magasabb profitot termelni. Szakértői gárdánk sokszínű tudáskészletének köszönhetően az informatikai szükségletek minden apró elemét összhangba hozzuk cégen belül, ezzel egy komplett IT-bázist létrehozva a vállalkozás számára.

Rendszergazda szolgáltatásunk folyamatos támogatást biztosít a napi informatikai teendők ellátásától a bonyolult rendszerek felépítéséig; szerverhosting szolgáltatásunk megteremti a biztonságos, könnyen hozzáférhető és költséghatékony hátteret az adatállományok kezeléséhez; az IT audit során pedig teljes körű diagnosztizálást végzünk vállalkozása informatikai rendszerén, ezzel felmérve a kockázati tényezőket.

Cégcsoportunk biztosít továbbá tárhely és domain szolgáltatást, részletes online statisztikai megoldásokat és teljes körű webfejlesztést. Így vagyunk képesek minden felmerülő igényt kiszolgálni vállalati informatika területén.

Szolgáltatásaink egy ingyenes felméréssel kezdődnek, így új ügyfeleink is könnyen meggyőződhetnek szakértelmünkről. Munkatársaink kommunikációs készségére is kiemelt figyelmet fordítunk, a felmérések eredményeit, a megoldandó problémákat közérthető formában fogalmazzuk meg, így az az ügyfelünk is könnyen tud döntést hozni, aki kevésbé jártas informatikai területen.

Tekintse meg szolgáltatásainkat, és kérjen tőlünk ajánlatot!

Babilon Informatika Rendszerház

 


 

A munkatársak sokat panaszkodnak a belsős informatikai rendszerre, mert nem minden van benne ésszerűen felépítve. Azonnal rendbe kell tenni, ha nem akarunk hátrányba kerülni a konkurenciával szemben.

Nagyon megviselné a céget, ha elveszítenénk a legfontosabb adatokat, kimutatásokat, statisztikákat. Sürgősen kell egy biztonságos megoldás az adataink védelmére.

Kapcsolat
- Kérjen ajánlatot, visszahívjuk!

Név:

Email:

Telefonszám:

Üzenet:
Elküld